De kaart

Ontdek onze suggesties & de vaste kaart ...

Suggesties
1. Knolseldersoep met kaas en peer
Voorgerecht geserveerd met brood
€ 7,50
2. Gegratineerde visschelp
Voorgerecht geserveerd met brood
€ 15,50
3. Kabeljauwfilet “Florentine”
Hoofdgerecht geserveerd met duchesse aardappelen

€ 25,90

4. Varkenshaasje met Franse kaas en portosaus
Hoofdgerecht geserveerd met rozemarijn aardappeltjes
€ 24,50
5. Nazomerse salade met peer, appel en mozzarella
Hoofdgerecht geserveerd met brood
€ 19,80
6. Mixed grill met slaatje en bloemkoolgratin
Hoofdgerecht geserveerd met lookfrietjes
€ 27,50
7. Pasta met escargots en fijne kruiden
Hoofdgerecht geserveerd met brood
20,50
8. Crème Catalan
Dessert
€ 12,50
9. Trio van sorbet
Dessert
€ 9,50


Mosselen
1. Mosselen Natuur € 24,00
2. Mosselen met Look € 25,00
3. Mosselen met Witte Wijn € 25,00
4. Mosselen Provençale € 26,00
5. Mosselen Lookroom € 26,00


Bier van de maand
1. Blonde of Saint-Tropez
‘Blonde of Saint-Tropez’ is gebrouwen met uiterst zuiver water afkomstig uit de vlakte van het land van Aat en 3 soorten hop waarvan 2 Amerikaanse en 1 Europese. De stamgist is samengesteld door het Universitair Instituut van Leuven.. Dankzij een tweede vergisting op fles ontstaan de fijne bubbels wat het bier zijn champagne karakter geeft.
€ 7,50